Vintertrim 2020/2021

Pristagare Vintertrim 2020-2021!
Av de inlämnade 91 startkorten har det dragits 25 vinster. Vinsterna består av vardera en Sverigelott. Följande kommer att få en sådan i brevlådan till den adress som var angivet på de inlämnade startkorten. Grattis!
Petar Andersson, Höör
Petra Arenskoug, Ö Sönnarslöv
Andreas Hansson, Malmö
Christian Rotviker, Yngsjö
Bjarke Lundsgaard, Trelleborg
Kerstin o Mats Holgersson, Genarp
Björn Åkesson, Kävlinge
Cecilia Jönsson, Hörby
Lindeborg, Hörby
Marianne Nielsen, Hörby
Ann-Margret Svärd Nilsson, Hörby
Åke Westerlund, Hörby
Helena Josefsson, Hörby
Marie Andersson, Hörby
Karin Andersson, Hörby
Patrik Danielsson, Hörby
Bertil Nilsson, Hörby
Gittan Dany, Hörby
Per Harrysson, Hörby
Leif Rosvall, Hörby
Lena Andersson, Hörby
Mikael Andersson, Hörby
Helen Engvald, Hörby
Gösta Hansson, Hörby
Emilia Danielsson, Hörby

Det har trycks upp 275 kartor med inbjudan och en sida med förklaring till kartans alla symboler. Av dessa har 266 styck blivit hämtade i brevlådan på klubbhuset. Det kom tillbaka 91 ifyllda startkort och i de flesta var alla rutorna ifyllda. Bland dessa lottades ut 25 vinster i form av sverigelotter (se tidigare inlägg om du var en av dem).

64 startkort hade postnummer 242 XX övriga var spridda runt Skåne och 2 från Växjö. Det är med stor glädje som vi i Frosta OK har noterat de positiva omdömena som har skrivits på startkortet. Önskningar om ett trimpaket snart igen har varit en återkommande synpunkt. Det kommer att finnas ett nytt traditionellt trimpaket ute till försäljning i mars/april och gälla fram till augusti.

Många har bidragit med en summa pengar till klubben och det är vi mycket tacksamma för. Frosta OK gör inte bara trimpaket utan lägger träningsbanor som är tillgängliga under ca 2 veckor åt gången. För att kunna ta del av dessa banor är det lämpligt att vara medlem i Frosta OK. Då öppnar sig även möjligheten att åka på orienteringar runt om i Sverige. För intresserade gäller bara att ta kontakt med någon i Frosta OK eller titta in på vår hemsida www.frostaok.se för att få mer information om klubben och dess verksamhet.

Vi vill samtidigt tacka Skånska dagbladet som bidrog med artiklar så att många kunde läsa vad som erbjöds i denna annars så nedstängda helg

Tack också till Sparbanksstiftelsen som med sitt ekonomiska bidrag har gjort det möjligt att rita dessa kartor.

För Frosta OK
Nils-Erik Bondesson (0705-447788) info@frostaok.se

Det här inlägget postades i Förstasidan, Trimorientering, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.