Öppna banor och efteranmälningsavgift

Från och med årsskiftet har det tillkommit nya regler och avgifter för öppna banor.

Tidigare har man kunnat köpa sin öppna bana direkt på tävlingsplatsen och då betalat ordinarie pris. Men från och med årsskiftet så tillkommer en extra efteranmälningsavgift  om 50% för vuxna (> 17) efter det att efteranmälningstiden har gått ut (vanligtvis klockan 20 på torsdagen/fredagen innan tävling).

Detta har beslutats av Skånes Orienteringsförbund och gäller alla skånska klubbar. Ni som vill springa öppna banor rekommenderas alltså att anmäla er via Eventor innan efteranmälningstiden går ut. Om ni anmäler er senare så kommer ni själva att få betala de extra 50% – klubben kommer dock fortfarande att stå för grundavgiften.

Några av er har redan råkat ut för denna nya avgift. Styrelsen har beslutat att eftersom informationen – både från oss och från SKOF – har varit bristfällig som kommer Frosta att stå för dessa. Men från och med nu betalar ni själva eventuella efteranmälningsavgifter.
Slutligen har ni väl inte missat att det i helgen är orientering på hemmaplan! Malmö OK ordnar långdistans utanför Norra Rörum (https://eventor.orientering.se/Events/Show/20550). Det är fortfarande två timmar kvar till efteranmälningsstoppet – vi ses!

Det här inlägget postades i Förstasidan, Tävlingar. Bokmärk permalänken.