Välkommen som medlem i Frosta OK!

Frosta OK är en orienteringsklubb dit alla är välkomna oavsett om du är gammal eller ung, nybörjare eller erfaren orienterare, van löpare eller bara vill promenera. Hos oss är det viktigaste att du får en trevlig upplevelse i skogen oavsett vilken nivå du befinner dig på och att du vill vara med i vår gemenskap.

Som medlem i Frosta OK springer du gratis på de orienteringstävlingar sanktionerade av SOFT samt kretstävlingar där klubben står för anmälningsavgiften. Motionslopp såsom Lundaloppet, Malmömilen, etc. kan du få sponsrat med samma summa som en vanlig orienteringstävling kostar sålänge de är sanktionerade av Friidrottsförbundet. Det som klubben begär av dig i gengäld (förutom att springa för Frosta OK) är att du efter bästa förmåga ställer upp i klubbens arbete som funktionär vid våra arrangemang.

För att bli medlem behöver du betala in medlemsavgiften (se info längre ner) och anmäla dig i formuläret här

Den information vi behöver för att lägga till dig som medlem i klubben är:

  • Namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Mobilnummer
  • Mailadress

Era uppgifter kommer att registreras i IdrottOnlines databas i enlighet med PUL.

Medlemsavgiften är 200 kr för vuxen, 100 kr för ungdom (20 år och yngre) eller 400 kr för familj och avser kalenderår. Denna betalas in till bankgironummer 937-6997. Märk betalningen med namn.

Välkommen till Frosta OK!


Medlemsavgifter 2017

Tävlande: -20 år 100 kr     21- år 200 kr
Familjeavgift: 400 kr
Icke tävlande: 100 kr

Bankgiro nr: 937-6997


Rekryteringsflyer för utskrift