Information om årsmötet

Hej Alla medlemmar!

Med tanke på rådande omständigheter har styrelsen idag beslutat att förlägga årets årsmöte på Google Meet då vi inte kan samlas på klubbstugan med gällande restriktioner.

Google Meet är en videomötestjänst där man kan ansluta till mötet med sin dator, sin smarta telefon via en app eller genom att ringa in på ett helt vanligt telefonnummer. Bifogat finns en snabbguide för detta och här kan man även läsa ingående instruktioner om hur man kan gå med i ett möte.

Om du hellre vill ta till dig information via video så finns här en bra hjälp på svenska: https://youtu.be/zyZd4MogTYc

Om du ändå känner dig osäker, eller helt enkelt vill bli guidad personligen kan du bara kontakta mig (gustaf@frostaok.se eller 0733624434) när som helst innan årsmötet så sätter vi upp en tid där jag går igenom och hjälper dig komma igång så att du känner dig trygg att närvara virtuellt på vårt årsmöte.

Bäst upplevelse kommer du få genom att använda dator eller app i smart telefon samt ett headset till din dator eller telefon. Detta då du inte kommer se det som presenteras om du endast ringer in på telefonnumret (Telefonnumret är aktivt 15 min innan mötets start).

Du kommer behöva ett google-konto för att logga in i mötet via dator eller app, om du inte har det kan du bara höra av dig till mig så kan jag fixa en frostaok.se-konto till dig (räknas som google-konto)

För att det ska bli ett så effektivt möte som möjligt kommer vi säkerställa att alla handlingar kommer finnas för påläsning på moteshandlingar.frostaok.se senast den 31/1.

Utöver årsmötet kommer vi även att ha en annan agendapunkt där vi går igenom årets utmärkelser nämnvärda bragder och annan rolig statistik. Och på grund av formerna får envar ansvara för eget kaffe och fika.

Oavsett vad du kanske har för frågor eller funderingar kring årsmötet, hör bara av dig till mig så får du svar.

Vi ser fram emot att ses, om än lite mer på låtsas än annars, den 7/2 kl 16.

Vänliga hälsningar

Styrelsen genom
Gustaf Scheja
Sammankallande IT-sektionen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.