Årsmötet avklarat!

Då har nog alla lyckats komma hem från årsmötet i lugn och ro! Det blev en trevlig samling och vi lyckades utöver ”det gamla vanliga” göra en stor uppdatering av våra stadgar och välja in nytt blod i styrelsen!

Nils-Erik tar sig an en plats som ordförande efter att ha ”praoat” sen september, Magnus Rörstam har tagit på sig den ärofyllda posten som sekreterare och André Bjärby tar sig an utmaningen att fylla Nils-Eriks skor som sammankallande i Tränings- och Tävlingssektionen. Vi välkomnar även Linda Westerlund som ny suppleant i styrelsen tillsammans med Lars Berg som kvarstår i sin roll sedan innan. Bengt I jobbar vidare som sammankallande för sin Tekniska sektion likt Ungdoms-Anna och IT-Gustaf och sist men inte minst kvarstår vår klippa Rune som kassör.

Stort tack för er medverkan, ni medlemmar som kom på mötet! Hemsidan uppdateras inom kort med de nya funktionärskonstellationerna samt de nya stadgarna.

/Gustaf

Det här inlägget postades i Årsmöte, Möten. Bokmärk permalänken.